Wie werken er bij InspireMedia

Bij InspireMedia werken ongeveer 50 mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dit kan allerlei achtergronden hebben. Op de repro werkt een grote groep mensen met een lichte of matige verstandelijke beperking. De klussen op de repro zijn eenvoudig en worden aangepast op de mogelijkheden en interesses van de cliënten.

Bij de vormgeving werken mensen met een psychische beperking en mensen die door een andere oorzaak een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Ook kan je hier terecht als je in aanmerking komt voor een participatiebaan. De gemeente biedt je dan twee jaar de gelegenheid om werkervaring op te doen met behoud van uitkering. De zoektocht naar de mogelijkheden van iedere cliënt/medewerker/participatiebaner staat centraal.
Er is ruimte om zowel in groepsverband
als individueel aan het werk te gaan.

Wanneer kan je bij InspireMedia werken

Heb je affiniteit met het grafische vak in de breedste zin van het woord? Heb je een grote afstand tot de arbeidsmarkt? Dan kun je hier de gelegenheid krijgen om werkervaring op te doen. Heb je een indicatie? Of een PGB? Of kom je in aanmerking voor een participatiebaan? In een kennismakingsgesprek gaan we kijken of je geplaatst kan worden in een van de twee groepen die er zijn: DTP/Vormgeving of Reprowerkzaamheden.
Wil je illustreren? Dan kom je in de eerste groep.

Een vormgeefster werkt op de computer.
Een doosje potloden.
Een medewerker van de repro stopt papier in een printer.
Stapels ingepakt papier.
Een medewerker aan de rilmachine.